Ingen vei går utenom (Dag Bjorndal #3) Trygve Gulbranssen

ISBN:

Published:

Hardcover

189 pages


Description

Ingen vei går utenom (Dag Bjorndal #3)  by  Trygve Gulbranssen

Ingen vei går utenom (Dag Bjorndal #3) by Trygve Gulbranssen
| Hardcover | PDF, EPUB, FB2, DjVu, talking book, mp3, RTF | 189 pages | ISBN: | 4.66 Mb

I denne boka foreligger annen og tredje del av Bjørndal-folkets saga. Gammel-Dag er nå slektens overhode med barn og barnebarn rundt seg. Han virker like sterk og aktiv som en ung mann, og det er til ham bygdefolk vender seg når de trenger arbeidMoreI denne boka foreligger annen og tredje del av Bjørndal-folkets saga.

Gammel-Dag er nå slektens overhode med barn og barnebarn rundt seg. Han virker like sterk og aktiv som en ung mann, og det er til ham bygdefolk vender seg når de trenger arbeid eller støtte. At unge Dag er voksen mann, er det få som husker på. I stedet for å ta sin plass som arving til Bjørndal søker han til skogs, på jakt, fiske og fjellvandring.Det er Gammel-Dag som bringer Adelheid Barre til gårds som et passende gifte for sønnen.e Adelheid kommer gjerne, men skjønner ikke hva hun går til. Hun har ikke kjennskap hverken til gårdsbruk eller husstell og gjør lite for å lære.

Hun er glad i sin mann, men avstanden mellom dem er stor og Adelheid er for steil til å nærme seg Dag uoppfordret. Midt i den yrende virksomheten på Bjørndal er Adelheid ensom. Livet synes meningsløst for henne. Adelheid må finne en løsning eller gå til grunne...Gammel-Dag, unge Dag og Adelheid kjemper hver på sin måte for et tilfredsstillende liv. Hver er opptatt av seg selv, av egne problemer, sorger og gleder. De har makt og rikdom, men vet knapt hvordan noen av delene best kan anvendes.

Likevel blir Ane Hamarrbøs ord - at Bjørndal-folket skal nå så høyt som noe menneske kan gjøre - realisert...Trygve Gulbranssen fører sine hovedpersoner igjennom en nødvendig utvikling -- hver må lære å se utover sin egen krets, å fatte større sammenheng. Med dette mål for øyet bygges historien opp til en uventet avslutning.Enter answer

Related Archive BooksRelated Books


Comments

Comments for "Ingen vei går utenom (Dag Bjorndal #3)":


autodoprava-fiserova.eu

©2009-2015 | DMCA | Contact us